Hanna Poskiparta

Hanna oivalluttaa tunnistamaan itselle, työyhteisölle  ja organisaatiolle merkitykselliset asiat. Hän  herättelee asiakkaita löytämään rohkeutensa ja  vahvuutensa,  katsomaan asioita uudesta näkökulmasta,  luomaan selkeitä tavoitteita ja tukee löytämään askelmerkit onnistumisen tielle. 

Lataa CV
Valmentaja, coach, työpsykologi

Pätevyydet: PsM, Organisaatiokonsultti (FINOD), Ratkaisukeskeinen työnohjaaja/coach, Workplace BigFive -sertifikaatti

Työkielet: suomi, englanti

Ota yhteyttä
+358 400 811 693
Sähköposti
LinkedIn

”Muutos on väistämätöntä, sano siis elämälle TAHDON ja levitä siipesi”

Hanna auttaa yrityksiä kehittämään johtamis- ja työhyvinvointikulttuuria sekä tukee muutostilanteissa, kun tarvetta on kirkastaa tavoitetta, taklata onnistumisen esteitä, vahvistaa olemassa olevia vahvuuksia ja luoda luottamuksen ilmapiiri.  Hänen työotteessaan korostuvat asiakaslähtöisyys, valmentava ja arvostava esimiestyö, omistautuminen omien arvojen ja unelmien mukaiseen toimintaan sekä myönteisen energian kasvattaminen.  Hannan tavassa ajatella on aina ihminen ytimessä.

Hannan kanssa asioita viedään eteenpäin, kun

  • Kehitetään organisaation työhyvinvointikulttuuria
  • Kasvatetaan esimiesten ja johtajien valmiuksia johtaa ihmisiä kohti onnistumista. Rakennetaan valmentajan johtamisen kulttuuria ja vahvistetaan esimiesvalmiuksia etenkin haastavissa johtamistilanteissa
  • Työyhteisöä jalostetaan entistä toimivammaksi, on  tarvetta sovitella ristiriitoja, rakentaa luottamusta ja löytää yhteinen tapa toimia
  • Halutaan kehittyä itsensä johtamisessa, omien arvojen tunnistamisessa ja omasta hyvinvoinnista huolehtimisesta

Hanna ammentaa osaamisensa pitkästä kokemuksesta työpsykologina, konsulttina, kehittäjänä ja johtajana. Energiaa ja palautumista Hanna saa lenkkipolulta, jumppatunneilta, perheestä, luonnosta ja ratsastuksesta.

Hannasta sanottua:

”Valmentajana aidosti kuunteleva, lempeän jämäkkä ja omistautuneesti työskentelevä.  Innostunut ja innostava!”

Miten voimme auttaa sinua?

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä!