Luotsaa psykologista turvallisuutta

Verkkovalmennus

Miten luot psykologista turvallisuutta?  

Elämme tällä hetkellä jokaisella työpaikalla epävarmuuden sumussa. Maailmamme muuttui keväällä koronan myötä ja nyt pohdimme, miten pitkään epävarmuus jatkuu. Mikä kaikki tulee muuttumaan? Ihmisten mieli ajautuu herkästi monenlaisiin huoliin silloin, kun tulevaisuutta on vaikea ennustaa. Erityisesti hybridijohtamisen aikana, kun työyhteisön spontaanit kohtaamiset vähenevät, on riski, että moni jää yksin huoliensa kanssa. Esimiesten työstä nouseekin erityisen tärkeäksi yhteisöllisyyden rakentaminen ja sen varmistaminen, että omassa tiimissä on vahva psykologisen turvallisuuden ja luottamuksen maaperä.

Psykologisella turvallisuudella tarkoitetaan kokemusta siitä, että ihmiset uskovat, että heidän ajatuksensa ja ehdotuksensa ovat tervetulleita. Ihmisillä on tunne, että heitä halutaan kuulla, heidän palautteensa on arvokasta ja erilaiset näkemykset ovat tervetulleita. Psykologisesti turvallisessa yhteisössä uskalletaan nostaa vaikeat asiat esille rakentavaan keskusteluun.  

  • Miten esimiehenä rakennat psykologista turvallisuutta?  
  • Tiedätkö, mikä on tiimisi psykologisen turvallisuuden tila?   
  • Haluatko saada itsellesi lisää keinoja, joilla vahvistaa tiimisi psykologisen turvallisuuden kokemusta poikkeustilanteessa? 

Kenelle valmennus on tarkoitettu?   

  • Valmennus sopii kaikille esimies-ja johtotehtävissä toimiville, jotka kaipaavat työkaluja psykologisen turvallisuuden rakentamiseen omassa tiimissään 

Valmennuksen aikataulu: 

Järjestämme valmennuksen verkossa. Valmennuksen kesto on kaksi tuntia.

Valmennuksen ajankohta:

  • ke 25.11. klo 9-11

Lähetämme osallistujille linkin valmennusalustalle ennen valmennusta. 

Valmentajat:

Hanna Poskiparta

Anne Roine

 

Hinta : 190 €  + alv / hlö   

 

Ilmoittaudu mukaan lomakkeen kautta! 

 

Kysy lisää: 

Assistenttipalvelut: assistenttipalvelut@novetos.fi.

Novetos-logo

Ilmoittaudu!