Onnistumisen kolme kivijalkaa - strategia, kulttuuri ja kyvykkyydet 

Aamiaistilaisuus 24.1.2019 kello 8-10

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan teemasta onnistumisen kolme kivijalkaa. Tilaisuudessa kerromme tutkimuksemme tuloksia aiheesta strategia, kulttuuri ja kyvykkyydet.

Toimiva ja tarkoituksenmukainen strategia on yrityksen menestymisen ehto. Strategian kyky ohjata yritystä menestykseen edellyttää, että organisaation kyvykkyydet ovat kohdallaan ja yrityksen kulttuuri tukee strategian toteutumista. Miten temppu tehdään, selviää Novetoksen ammattilaisten ja vierailevan puhujan alustuksissa strategiasta, kyvykkyyksistä, arvoista ja yrityskulttuurista. Aamiaistilaisuudessa julkistetaan Novetoksen toteuttaman strategian toteutumista käsittelevän kyselyn tulokset. 

Strategia näyttää suunnan yrityksen kehittymiselle ja vapauttaa energiaa päämäärien etsimisestä itse liiketoimintaan. Hyvin jalkautettu strategia ohjaa koko organisaation toimintaa, kun henkilöstöllä on sisäistynyt käsitys siitä, minne ollaan menossa.

Strategian jalkautuksen ongelmakohdissa on puhuttu muutosvastarinnasta olettaen, että strategia ei sisäisty, kun halutaan pitää vanhasta kiinni. Novetoksen ammattilaiset ovat satojen strategian jalkautusten kokemuksella toista mieltä. Varsinaiset kipupisteet löytyvät yrityskulttuurista ja kyvykkyyksistä. Jos ne haraavat vastaan, strategia ei jalkaudu, eikä ala ohjata koko organisaation toimintaa.

Olennaista on jalkautumisen kipupisteiden tunnistaminen, että kyvykkyyksiä ja yrityskulttuuria päästään kehittämään. On mentävä muutoksen vastaanottamisprosessin sisälle ja opittava, mikä aiheuttaa kitkaa ja heikentää organisaation kykyä kehittyä kohti uutta.

Tilaisuus pidetään torstaina 24.1.2019 Novetoksen tiloissa Espoossa, Keilaranta 1.

Aamiainen on tarjolla klo 8 alkaen ja varsinainen ohjelma alkaa klo 8.30. 

Tilaisuudessa puhuvat Novetoksen asiantuntijat Kari Ålander, Karri Sunnarborg ja Eerik Lundmark.

Lämpimästi tervetuloa!

NovetosRGB_1x1.jpg

Ilmoittaudu tilaisuuteen