Etäaamiaistilaisuus:

Mitä voimme oppia myynniltä etäjohtamisesta? 

Perjantaina 5.6.2020 klo 8.30-10.

Tilaisuus pidetään verkkoympäristössä.

Myynnin johtaminen on tapahtunut käytännössä koko modernin markkinoinnin ja myynnin historian ajan ”etänä ja hajallaan”. Etäjohtaminen on siis ollut normaali tilanne käytännössä aina b2b-myynnissä. Myös jatkuvat muutokset, epävarmuus sekä kriisit ovat olleet myynnin ja myynninjohtajien arkipäivää. Mitä voimme oppia myynninjohdolta kriisiaikana, kun etäjohtamisesta on tullut uusi normi?

Myynninjohtajien osaamisesta ja kokemuksesta voi napata omaan toimintaan hyviä vinkkejä!

  • Miten hallita omat ja muiden tunnetilat moninaisissa tilanteissa tiimin toimiessa itsenäisesti eri puolella maata ja maapalloa, ja silti pitää homman näpeissä?
  • Miten ohjata ihmisiä ja toimintaa tuloksellisesti etänä?
  • Entä miten käsitellä ihmisiä epävarmoissa ja jopa kriisitilanteissa etänä?
  • Miten luoda turvallisuuden ilmapiiri, vaikka fyysiset tapahtumat rajoittuisivat muutamaan kertaan vuodessa?

 

Tilaisuudessa kuullaan asiantuntijapuheenvuoroja Reijo Mylläriltä, Jari Rinteeltä ja Anne Roineelta. 

Tilaisuudessa kuullaan myös vieraileva puheenvuoro myynnin johtamisesta sekä kotimaassa että globaalisti Connected Finland Oy:n perustajaosakkaalta/-jäseneltä Tom Lindbladilta, jolla johtamisen kokemusta on kertynyt mm. Roviolla, Canonilla, Ericssonilla ja Elisalla yli 30 vuoden ajalta.

Ilmoittaudu oheisella lomakkeella ja merkkaa päivämäärä kalenteriisi jo nyt: perjantai 5.6.2020 kello 8.30-10. Tilaisuus pidetään verkkoympäristössä.

Tilaisuus on tarkoitettu asiantuntijaorganisaatioiden johdolle, projektien omistajille, esimiehille ja henkilöstöammattilaisille projektien johtajia ja tiimien vetäjiä unohtamatta.

 

Lämpimästi tervetuloa! 

NovetosRGB_1x1.jpg

Ilmoittaudu tilaisuuteen