• Haluatko saada porukkasi innostumaan yhteisistä tavoitteista ja kehittämään toimintatapojaan?
  • Tiedätkö, mikä lisää johdettaviesi motivaatiota ja sitoutumista?
  • Miten saat ihmiset ottamaan enemmän vastuuta, ideoimaan ratkaisuja ja kokeilemaan rohkeasti uutta?
  • Miten tuet yhdessä tekemistä ja kehittymistä tiimissäsi?
  • Osaatko hyödyntää kysymyksiä, palautetta jaonnistumisia kehittymisen välineinä?

Novetoksen kahden päivän tehovalmennuksessa saat kompaktisti käyttöösi parhaat oppimme, käytäntömme ja työkalumme, joiden toimivuuden olemme testanneet vuosien varrella valmentaessamme satoja johtajia ja esimiehiä valmentavaan johtamistapaan erilaisissa asiakasorganisaatioissamme.

Saat varmuutta johtamiseesi ja esimiestyöhösi ja kehityt ihmisten johtajana, oletpa sitten uusi esimies tai kokenut konkari tavoitteena vahvistaa innostavaa, vuorovaikutteista ja valtuuttavaa johtamisotetta.

  • Ymmärrät innostavan ja valmentavan johtamisotteen periaatteet ja toimintatavat
  • Tiedät, miten valmennat tiimiäsi tavoitteelliseen, itseohjautuvaan, jatkuvasti kehittyvään ja tulokselliseen toimintatapaan
  • Opit valmentajan taitoja ja työkaluja, joita voit käyttää arjen johtamistilanteissa
  • Tunnistat omat vahvuutesi ja kehityskohteesi valmentavana johtajana ja esimiehenä

Olemme saaneet erittäin hyvää palautetta aiempiin valmentavan johtamisen valmennuksiimme osallistuneilta esimiehiltä ja johtajilta.

Kenelle?

Valmennus sopii oman johtajuutensa kehittämisestä kiinnostuneille esimiehille ja johtajille, niin uusille kuin kokeneille konkareille. Tärkeintä on halu oppia tavoitteellista, ihmislähtöistä, valtuuttavaa ja vuorovaikutteista johtajuutta, joka lisää työntekijöiden sitoutumista, työhyvinvointia, tuottavuutta ja kykyä kehittyä.

Valmennus soveltuu myös yksittäisille uusille esimiehille organisaatioissa, joissa on aiemmin toteutettu Novetoksen tai jonkun muun toimijan valmentavan johtamisen ohjelma.

Valmennuksen toteutus ja ajankohta

Valmennus toteutetaan kahden peräkkäisen päivän kokonaisuutena Novetoksen tiloissa (Keilaranta 1, Espoo). Paikalle pääsee kätevästi länsimetrolla. Valmennuspäivät alkavat klo 9 ja päättyvät klo 16.

Pidämme valmennusryhmät pieninä, joten järjestämme tarvittaessa lisätoteutuksia.

Novetoksen valmentajien Markus Pessin ja Riitta Perttilän tuomien sisältöjen ja työkalujen lisäksi valmennuksessa pohditaan ja harjoitellaan valmentavaa johtamisotetta osallistujien omien johtamis- ja esimiestilanteiden valossa. Kokemusten jakaminen tuo uusia ideoita omaan työhön ja kehittymiseen.

Ajankohdat

Seuraavat valmennuskerrat toteutetaan

  • 8-9.8.2018

Pidämme valmennusryhmät pieninä, joten kannattaa ilmoittautua ajoissa, viimeistään kuukausi ennen toteutusta.

Valmennuksen hinta on 1650 € + alv. 24 %.