Kohtaaminen Asta Raamin kanssa, osa 1

Miksi monesti ajatellaan, että intuition tuoma informaatio on virheellistä? Entä miten vääriä valintoja voi välttää intuition avulla? Intuitiotutkija Asta Raami oli puhumassa Novetoksen 14.6. pidetyssä aamiaistilaisuudessa. Oheisella videolla Asta kertoo Novetoksen valmentajan Tiina Hulténin haastattelemana mm. intuitiosta ja rationaalisuudesta ajattelussamme.

 

Kohtaaminen Asta Raamin kanssa, osa 2

Intuitiotutkija Asta Raami kertoo Novetoksen valmentajan Tiina Hulténin haastattelemana miten intuitiota voi hyödyntää arkipäiväisessä elämässä. Astan mukaan aikuisilla olisi tässä paljon opittavaa lapsilta.

 

Kohtaaminen Jussi Ahokkaan kanssa

Miten nuoria johdetaan? Nuorten Leijonien päävalmentaja Jussi Ahokas avaa valmentajamme Markus Pessin haastattelemana näkemyksiä nuorten valmentamiseen ja johtamiseen. Nuoret arvostavat paljon enemmän kuuntelevaa ja sparraavaa valmentajaa, kuin autoritääristä johtamista. Arvojohtaminen on asiajohtamista tärkeämpää ja tunneälyllä ja luottamussuhteen luomisella pääsee jo pitkälle. Kun nämä toteutuvat, voi Ahokkaan mukaan nuorilta myös vaatia paljon ja he myös pitävät sovitusta kiinni. Valmentamisessa panostetaan henkilökohtaiseen yksilön kohtaamiseen ja yksilön toimintaan osana joukkuetta. Jussi Ahokkaan opit ovat erinomaisen hyvin sovellettavissa nuorten johtamiseen myös organisaatioissa.

 

Kohtaaminen Jorma Elorannan kanssa, osa 1

Valmentajamme Karri Sunnarborg tapasi yritysjohtaja Jorma Elorannan. Karri halusi kuulla hänen näkemyksiään arvojen, kulttuurin ja etiikan roolista yritysten liiketoiminnassa ja hallitustyöskentelyssä. Oheisessa videon 1. osassa Jorma puhuu mm. vastuullisuuden merkityksestä yrityksen menestyksessä.

 

Kohtaaminen Jorma Elorannan kanssa, osa 2

Yritysjohtaja Jorma Eloranta avaa tapaamisemme 2. videossa näkemyksiään mm. yrityksen arvojen toimeenpanosta, kulttuurin strategisesta roolista ja eettisyyden varmistamisesta hallitustyöskentelyssä. ”Kaikki hallituksen päätökset pitää viime kädessä pystyä perustelemaan julkisesti.