Aamiaistilaisuus:

Vapauta projektien voima

Aamiaistilaisuus 7.2.2020 kello 7.45-10

Projektimenetelmät ovat kehittyneet ja muuttuneet, mutta rohkenemme väittää, että yksi keskeinen tavoite on jäänyt liian vähälle huomiolle. Projektit ovat valtava oppimismahdollisuus, jossa sekä projektitiimin että eri sidosryhmien osaaminen karttuu. Jääkö uudistuminen vain asiantuntijoille vai oppiiko organisaatio laajemminkin?

Aamiaistilaisuudessa tarjoamme sinulle ideoita projektien voiman hyödyntämiseen, ja käsittelemme projekteja ihmisen ja organisaatioiden oppimisen näkökulmasta:

  • Miten projektissa onnistutaan johtamalla ja yhdistämällä eri osapuolten osaamista ja kehittymismahdollisuuksia?

Ihmisen kokema arvostus on olennainen työn merkityksellisyyden ja hyvinvoinnin vahvistaja.

  • Miten saavutetaan tuloksia, kun ihmisten potentiaali saadaan käyttöön?

Tervetuloa oivaltamaan, saamaan uusia näkemyksiä ja kuulemaan keinoja kääntää projekti voimaksi!

Ilmoittaudu oheisen lomakkeen avulla ja merkkaa päivämäärä kalenteriisi jo nyt: perjantai 7.2.2020 kello 7.45-10. Paikkana Keilaranta 1, Espoo.

Aamiainen on tarjolla klo 7.45 alkaen ja varsinainen ohjelma alkaa klo 8.30. 

Ohjelma: 

Syty ja sytytä 

Eerik Lundmark, valmentaja/coach, Novetos Oy 

Miten toimia suunnannäyttäjänä ja kehittää osaamista projektitiimin ja projektin eri sidosryhmien kesken? Miten rakentaa luottamusta ja luoda merkityksellisyyttä projektin eri osapuolille? Projektinjohtaja on projektin eri osapuolten kehittämisen sekä organisaatioiden kehittymisen mahdollistaja – projektin sytyttäjä. 

  

Rikastava projekti 

Jaana Ovaska, valmentaja/coach, Novetos Oy 

Kuka oppii, mitä oppii ja miten oppii projektin aikana? Miten läpiviedä projekti niin, että osaaminen kehittyy sekä tiimin sisällä että sen ulkopuolella? Miten projektin sisäiset ja ulkoiset asiakkaat voivat oppia? Projekti on jatkuvaa oppimista, mutta oppiminen vaatii tuekseen osaamisen kehittymistä tukevia käytäntöjä.  

    

Uudistava projektikulttuuri 

Jukka Mannermaa, valmentaja/coach, Novetos Oy 

Miten luoda organisaatioon kulttuuri, jossa oppiminen otetaan osaksi projekteja sekä projektien aikana että niiden jälkeen? Uudistavassa projektikulttuurissa projektit ovat läpinäkyviä kaikille, ja oppien jakamiseen on varattu aikaa. Hyvien käytäntöjen lisäksi tarvitaan luottamusta, rohkeutta ja innostusta opitun hyödyntämiseen. 

--  

Tilaisuus on tarkoitettu organisaatioiden johdolle, projektien omistajille, esimiehille ja henkilöstöammattilaisille projektien johtajia unohtamatta.

Lämpimästi tervetuloa! 

 

 

NovetosRGB_1x1.jpg

Ilmoittaudu tilaisuuteen