2018:

26.1. Itsen johtamisella lisää työhyvinvointia alkaa: Miten lisätä oman elämän hallinnan tunnetta? Ja löytää oma terve suhtautuminen ajan hallintaan? Lue lisää valmennuksesta.

2.2.☕ Aamiaistilaisuus: Arvot itseohjautuvuuden ja yhteistyön perustana – kohti ketterää toimintakulttuuria Lue lisää tilaisuudesta.

7.2. Vaikuttava valmentaja -koulutus (#11) alkaa: Avoin valmennus, jonka menetelmät antavat käytännönläheisiä työkaluja innostamiseen, oivallusten edistämiseen ja tuloksellisen yhteistyön rakentamiseen valmentavalla otteella. Lue lisää valmennuksesta.

9.3. Innostava johtamisjärjestelmä – kaksipäiväinen valmennusohjelma (#1) alkaa: Haluatko parantaa ryhmäsi toiminnan selkeyttä, sujuvuutta ja itseohjautuvuutta? Miltä tuntuisi, jos johtamisjärjestelmä olisi välttämättömyyden sijasta innostuksen ja itseohjautuvuuden lähde? Lue lisää valmennuksesta.

16.3.☕ Aamiaistilaisuus: Merkityksellinen työ tuottaa työhyvinvointia 

19.3. Valmentava johtaminen ja esimiesote – kaksipäiväinen valmennusohjelma (#1) alkaa: Valmentavaa esimiesotettaan kehittäville. Erityisen hyvin valmennus sopii, jos olet uusi esimies tai haluat lisätä ryhmäsi itseohjautuvuutta merkittävästi. Lue lisää valmennuksesta.

2.8. Tilanteet haastaa -valmennus (#1) alkaa: Haastavat tilanteet voi ottaa esteenä, mutta voit myös taklata ja kääntää ne onnistumisiksi. Tilanne haastaa -valmennus auttaa sinua tunnistamaan haastavat tilanteet ennalta. Käymme läpi konkreettisia tapauksia ja saat niihin sopivia työkaluja. Lue lisää valmennuksesta.

8.8. Valmentava johtaminen ja esimiesote – kaksipäiväinen valmennusohjelma (#2) alkaa: Valmentavaa esimiesotettaan kehittäville. Erityisen hyvin valmennus sopii, jos olet uusi esimies tai haluat lisätä ryhmäsi itseohjautuvuutta merkittävästi. Lue lisää valmennuksesta.

24.8. HR-ryhmäcoaching – voimaa ja vaikuttavuutta HR-työhön alkaa: Liiketoiminnan ja työn murros haastaa yritysten perinteiset toimintatavat ja johtamisen. Miten murros vaikuttaa HR-ammattilaisen rooliin ja toimintatapoihin? Miten se vaikuttaa sinun arkeesi? Löydä vastauksia ja ratkaisuja yhdessä HR-kollegojen kanssa. Lue lisää valmennuksesta.

29.9. Innostava johtamisjärjestelmä – kaksipäiväinen valmennusohjelma (#1) alkaa: Haluatko parantaa ryhmäsi toiminnan selkeyttä, sujuvuutta ja itseohjautuvuutta? Miltä tuntuisi, jos johtamisjärjestelmä olisi välttämättömyyden sijasta innostuksen ja itseohjautuvuuden lähde? Lue lisää valmennuksesta.

5.11. ☕ Aamiaistilaisuus: Huono johtaminen ja epäluottamus tappavat itsensä johtamisen. Lue lisää tapahtumasta.