Helsingin Ekonomit

heko

Novetos järjestää Helsingin Ekonomien kanssa vuosittain aamiaistilaisuuksia, webinaareja ja artikkeleita vastuullisen johtamisen teemaan liittyen.

Webinaareissa Novetoksen asiantuntijat tarjoavat uusinta tietoa, toimivia työkaluja sekä näkemyksiä ja kokemuksia johtajuuden kehittämisestä. Avaamme vastuullisen johtajuuden teemaa pala kerrallaan. Webinaarien teemaa avataan aina myös Helsingin Ekonomien jäsenlehdessä. Webinaarien kanssa käsi kädessä kulkevat myös aamiaistilaisuudet, joissa webinaarien teemoihin syvennytään useamman asiantuntijan ja vierailevien puheenvuorojen voimin.

Webinaarisarjan ensimmäinen webinaari (16.4.2020) kantoi nimeä Johda merkitystä ja on jälkeenpäin katsottavissa täältä. Novetoksen historian ensimmäinen etä-aamiaistilaisuus (24.4.2020) käsitteli myös merkityksen johtamista ja on katsottavissa jälkeenpäin täältä.  Heko-lehdessä 2/2020 toimitusjohtajamme Jan Holst avasi vastuullisen johtamisen teemaa ja Pirjo Ahonen syvensi merkityksellisyyden johtamisen aihetta.

Toinen webinaari (17.6.2020) käsitteli etäjohtamista ja oli nimeltään: Mitä myynti voi opettaa meille etäjohtamisesta? Webinaari on katsottavissa jälkeenpäin täältä. Reijo Mylläri avasi etäjohtamisen teemaa yhdessä Anne Roineen, Jari Rinteen ja vierailevan puhujan Tom Lindlbladin kanssa etä-aamiaistilaisuudessa 5.6.2020, joka on katsottavissa täältä. Myynninjohtamisen teemaan syvennyttiin vielä Heko-lehdessä 3/2020.

Kolmas webinaari (17.9.2020) pureutui Novetoksen valmentajien Marjo Itäahon ja Hanna Poskiparran tekemään korona-ajan tutkimukseen esimiehille. Tutkimuksen tuloksista ja yhden tutkimukseen osallistuneista esimiehistä, Ilmarisen asiakaspalvelupäällikön Jan Leanderin kommentteja kuultiin Novetoksen avoimessa aamiaistilaisuudessa 11.9.2020: Korona-ajan vaikutus esimiestyöhön (linkki tallenteeseen). Heko-lehdessä (4/2020) esiteltiin vielä koronatutkimuksen tuloksia Marjon ja Hannan toimesta.