Kohtaamisia:

Kitkasta imuun!

Miten esihenkilönä sitoutat henkilöstöä?

Torstaina 27.10.2022 klo 8.30–10.00

Poikkeukselliset vuodet ovat saaneet monet miettimään oman työnsä mielekkyyttä ja sitä, mitä esihenkilöltä ja työnantajalta odottaa. Osa on pohdinnan seurauksena vaihtanut (tai harkitsee vaihtavansa) työpaikkaa. Miten tilanne nähdään ja koetaan organisaatioissa? Mitä valmiuksia esihenkilöillä olisi hyvä olla tässä tilanteessa?

Kun osaajista on entistä kovempi kilpailu, on tärkeää kiinnittää huomio siihen, miten henkilöstön sitoutumiseen voidaan vaikuttaa. Esihenkilöllä on tässä ratkaiseva rooli.

Tule mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan siitä, mitä sinä esihenkilönä voit tehdä varmistaaksesi tiimisi jäsenten sitoutumista ja tyytyväisyyttä työhön. Tilaisuus järjestetään torstaina 27.10. klo 8.30–10.00 osoitteessa Keilaranta 1, Espoo. Aamukahvit ovat tarjolla alkaen klo 8.00. Tilaisuus on maksuton ja sitä on mahdollista seurata myös etänä.

Tilaisuudessa käsittelemme mm. seuraavia aiheita:

  • The Great Resignation ilmiönä
  • Mitä ihmiset odottavat esihenkilöltä ja työnantajalta - onko jokin muuttunut?
  • Organisaation kulttuurin ja arvojen vaikutus henkilöstön sitoutumiseen
  • Esihenkilön muistilista

 

Aiheesta tulee kanssamme keskustelemaan Yliopiston apteekin Terveydenhuollon liiketoimintajohtaja ja konsernin johtoryhmän jäsen Annastiina Palmroth-Holst. Annastiinalla on monipuolista esihenkilö- ja johtamiskokemusta yli 20 vuoden ajalta erilaisista liiketoiminnoista niin Suomessa kuin ulkomailla. Hän on johtanut erilaisia organisaatioita useissa muutostilanteissa, joissa on ollut tärkeää innostaa ja sitouttaa ihmiset mukaan yhteiseen tekemiseen.

 

Tilaisuudesta vastaavat Novetoksen asiantuntijat Pia Jäminki-Hovi ja Eeva Pitkänen.

Ilmoittaudu mukaan lomakkeen kautta!

 

NovetosRGB_1x1.jpg

Ilmoittaudu tilaisuuteen