Tietoinen muutos vapauttaa energiaa!

Tiina Hultén

Työkielet: suomi ja englanti

Pätevyydet: DI, NTM, Coaching-koulutus (SCY), Rakentava muutos -valmentaja (HSI), Everything DiSC-valmentaja (MLP)

Ota yhteyttä
+358 44 365 4396
Sähköposti
LinkedIn

CV

Tiinalla on kymmenen vuoden kokemus rakentavaan muutokseen tähtäävästä kehittämis- ja valmennustyöstä yksilöiden, ryhmien ja organisaatioiden parissa. Valmennuksissaan Tiina yhdistää tieteellisen ymmärryksen ja kokemusasiantuntijuuden raikkaalla ja rennolla otteella. Hänen tavoitteensa on lähestyä monimutkaisia asioita mahdollisimman yksinkertaisesti ja konkreettisesti, unohtamatta huumorin virkistävää voimaa oppimisen mahdollistajana. Tiina haluaa myös tarjota asiakkailleen kokemuksellisia oivalluksia, jopa elämyksiä, sillä hän uskoo, että todellinen tahtotila kestävään muutokseen syttyy tunteesta.

Tiina auttaa asiakkaitaan seuraavilla alueilla:

  • Itsetuntemus ja henkilökohtainen kehittyminen
  • Valmentava esimiestyö ja rakentava johtamiskulttuuri
  • Työelämän Mindfulness ja tietoisuustaidot
  • Kokonaisvaltainen hyvinvointi työyhteisön menestystekijänä
  • Organisaatiokulttuurin kehittäminen – nykytilasta tavoitetilaan

 

”Innostava, innostunut ja viehättävä luennoitsija, joka varmasti jäi mieleen. Erilainen koulutus, ajatuksia herättävä aihe ja toteutus.”

  • Osallistujapalaute Tiinan valmennuksesta

 

”Useissa vaikeissa tilanteissa olen voinut tukeutua Tiinan yksilövalmennukseen. Tiinan kanssa syntyy helposti aito yhteys, jossa päästään nopeasti tärkeiden asioiden äärelle. Hän osaa sanoa asiat suoraan ja lempeästi. Tiinan kanssa käymäni keskustelut ovat muuttaneet ajattelutapaani pysyvästi.”

  • Jyri Ranki, yrittäjä, Adamet Oy

 

”Esimiesryhmämme on erittäin tyytyväinen valmennukseen. Valmennus antoi meille uudenlaisen ja innovatiivisen tavan reflektoida johtamistamme oman näkökulmamme lisäksi työyhteisön ja työtovereiden näkökulmasta. Saimme mukaamme erinomaisia työkaluja, joilla kehittää toimintatapaamme ja asettaa konkreettisia tavoitteita. Plussaa oli myös se, että valmennus oli jäsennetty niin selkeästi, että myös suomea toisena kielenä puhuva pystyi osallistumaan täysillä!”

  • Galina Dolmatova, HR Administrator, GA Telesis Engine Services Oy