Outi Olkkola

Johdon konsultti, coach, valmentaja, työnohjaaja
 

Pätevyydet: KTM (Johtaminen ja organisaatiot), Systemic Business Coach (ICF, SCY)

Työkielet: suomi, englanti

Ota yhteyttä:

+358 50 5166 809

Sähköposti

LinkedIn

 

Outi auttaa organisaatioita ja työyhteisöjä strategisessa uudistumisessa ja aidosti vaikuttavan muutoksen johtamisessa. Hän on omimmillaan muutoskyvykkyyden katalysaattorina, olennaisen sanoittajana ja johtamiskyvykkyyden rakentajana. Outilla on kokemusta vaativien muutoshankkeiden toteuttamisesta ja johtamisesta, ohjausryhmätyöskentelystä, esihenkilötyöstä sekä maajohtoryhmän jäsenenä toimimisesta. Hänessä yhdistyvät vahva liiketoimintaymmärrys, monipuolinen kokemus erilaisten organisaatioiden strategisesta kehittämisestä sekä vahva ihmistaju ja ryhmätoiminnan ymmärrys.
 

Outi kehittää omaa osaamistaan jatkuvasti, viime vuosina syventyen ihmisen ryhmätoimintaan sosiaalipsykologian saralla sekä parhaillaan työyhteisöjen syväkehittämisessä kouluttautumalla työnohjaajaksi (HY+).

Outin erityisosaamista voit hyödyntää, kun:

  • tavoitteesi on tarkastella ja kehittää organisaation toimintaa kokonaisvaltaisesti sekä strategian, toiminnan että ihmisten johtamisen näkökulmasta
  • haluat uudistaa henkilöstöjohtamisen prosesseja organisaation strategiaan pohjautuen
  • tahdot varmistaa muutoksen onnistumista toiveista hankkeeksi ja hankkeesta arjen toimintatavoiksi
  • haluat kehittää johtamiskulttuuria: lisätä johdon ja esihenkilöiden valmiuksia valmentavaan johtajuuteen sekä rakentaa laadukasta henkilöstökokemusta
  • etsit kumppania johtajana kehittymiseen
  • kaipaat coachia tai työnohjaajaa itsesi tai tiimisi kehittämiseen.
 
Outista sanottua:


”Outilla on kyky nähdä olennaisen sirpaleisestakin kokonaisuudesta, sanoittaa se osuvasti ja muotoilla toiveista käytännön toimenpiteitä.”


”Ihanaa, kun saatiin Outi mukaan – nyt alkaa tapahtua!”

 

"Great trainer! For me her style of managing a training online session was very impressive. In her way of approaching us the trainer truly practises what she preaches. Even without the theory it was a great lesson on interaction!"