Mika Koskinen

Valmentaja, johdon konsultti
 

Pätevyydet: MBA, FK, MKT, NTM, HR, JET, Palvelutuotteiden tuotekehittäjä, UX Palvelumuotoilija, Yhteistyön ja restoratiivisen kulttuurin valmentaja, Sovittelija, Filosofian praktikko

Työkielet: suomi, ruotsi, englanti

Ota yhteyttä:
+358 50 351 1178
Sähköposti
LinkedIn

CV

Mika toimii yhteisöjen liiketoiminnan kehittäjänä. Hänen työotteessaan korostuvat valmentava ja fasilitoiva ohjaus ja osallistava ja oivalluttava tekeminen. Ennen valmentajauraansa hän on toiminut palvelu- ja B2B-teollisuusalojen yritysten esihenkilö- ja johtotehtävissä, mitkä antavat hänelle selkänojaa ymmärtää johtajuuden haasteita ja muuttuvien toimintaympäristöjen vaatimuksia. Mikan ohjenuorana on, että ”valmenna ja konsultoi kun sinulla on kokemusta, oppia ja mahdollisesti tutkimusta takana”.

Mikaa kiinnostaa erityisesti auttaa yrityksiä ja organisaatioita:

  • Tuottamalla muutoshankkeita
  • Muuttamalla käytänteitä ja kulttuuria
  • Fasilitoimalla kehittämisprosesseja
  • Toimimalla business coachina ja fasilitoijana johdon ja esihenkilöiden yksilö- ja ryhmäcoaching -prosesseissa
  • Haastamalla yrityksen toimeenpanoja, vuorovaikutusta, konfliktien käsittelyä, kriittistä ajattelua ja argumentointia.

Mikan monipuolista johtamis- ja valmennuskokemusta tukee vuosien myynti- ja markkinointitoiminta, vapaaehtoistyö, luottamushenkilö- ja yhdistystoiminta sekä erilaiset hallitusjäsenyydet. Mika harrastaa kuntoilua, purjehdusta ja kirjallisuutta.

Mikasta sanottua:

”Mika has been a true professional and helped us with his contribution and commitment combined with great expertise. A good developer for our organization”