Marja Heinonen

Tiedätkö – uskallatko nähdä – mikä on sinun tarinasi? Osaatko kertoa sen itsellesi, organisaatiollesi, muulle maailmalle? Matka uskomuksista aitoihin tarinoihin on pitkä: Marjalla on taito haastaa yrityksiä ja yksilöitä löytämään ja kertomaan omat tarinansa, kasvamaan niissä arvojensa mukaisesti ja muuttamaan maailmaa niiden avulla.

Lataa CV
Valmentaja, VTT, kirjoittaja

Työkielet: suomi ja englanti

Ota yhteyttä
+358 50 66789
Sähköposti
LinkedIn
Twitter

On rohkeutta pysähtyä ja katsoa - sekä sisäänpäin että ulospäin.

Marjan kyky innostaa ja kohdata yhdistyy syvään ymmärrykseen arvoista, digitalisaatiosta ja viestinnästä niin, että yksilöt ja yritykset voivat menestyä ja kukoistaa muutoksissa. Hän vie eteenpäin yritysten johtamista ja esimiestyötä prismanaan viestintä, aito vuorovaikutus ja läsnäolo. Marjalla on poikkeuksellinen kyky katsoa samaan aikaan sekä isosti että pienesti ja auttaa myös muita näkemään. Hän hyödyntää mindfulnessia, neurotieteitä ja tunneälyä vahvasti tieteelliseltä pohjalta.

Marjasta on hyötyä sinulle, kun:

  • Tarvitset läsnäolon opeilla potkua itsensä johtamiseen, johtamisen laadun kehittämiseen, muutosten läpivientiin, innovatiivisuuden ja yhteisöllisyyden tukemiseen sekä työnilon kasvattamiseen.
  • Johto ja esimiehet tarvitsevat uudenlaisia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja muuttuneessa toimintaympäristössä. Vastahankaviestintä on Marjan lanseeraama käsite, josta varmasti on sinullekin hyötyä.
  • Yksilöiden ja yritysten tarinat pitää muuttaa uskomuksista eläviksi tarinoiksi ja kertoa ne kiinnostavasti. Oli kyse strategiasta, sen jalkauttamisesta  tai brändin kirkastamisesta.
  • Dgitalisaatio haastaa organisaation muutos- ja kehittämisprosessit ja tarvitset viestinnän ja digikehityksen ymärtäjää.

Marja harrastaa matkailua, lukemista, kaikenlaista liikuntaa, kieliä ja elämän ihmettelyä. Hän rakastaa tiedettä, hyviä keskusteluja ja kirjoittamista. Marja on tehnyt useita kirjoja. Hän tuntee media-alan ja viestintäkentän kuin omat taskunsa. Hän on toiminut mm. toimittajana, kehittäjänä, viestintäpäällikkönä, tutkijana ja tutkimusyksikön johtajana.

”Kirjoitat kaikki harjoitukset meditatiivisesti, jo lukiessa tuntuu kuin päätyisi johonkin tilaan. Henkilökohtaiset osuuden joita on siellä täällä, luovat keskinäisen kommunikaation tunteen. Olet mukana lukijan/harjoituksia tekevän ihmisen rinnalla ja kanssa. Se on hyvin arvokasta.” (Ole tässä hetkessä –kirjasta)

”Tosi ihana luento. Erittäin hyvä kokonaisuus.”

”She has a perfect professional manner and a ability to lure people to take an effort to improve the quality of their lives by mindful living. She gives people such an insight that they really experience the change in their lives.”

She has a vast intellectual capacity to combine her personal mindful experience with the last results of neuroscience, psychology and other scientific disciplines.”

Asiantuntijan julkaisut

Ole tässä hetkessä – Arjen läsnäolon taito

Käytännöllinen opas siihen, miten pysähtyä kiireen keskellä ja ottaa hetkiä itselleen

Miten voimme auttaa sinua?

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä!