Karri Sunnarborg

Karri sytyttää ja haastaa eettisen ajattelun konkretisointiin ja vaikuttavaan soveltamiseen. Hän osaa muuttaa arvot ja hyveet rohkeiksi positiivisiksi ratkaisuiksi erilaisissa liiketoiminnan, johtamisen ja organisaatioiden toimivuuden haasteissa.

Lataa CV
Johdon konsultti ja valmentaja

Pätevyydet: FM, eMBA

Työkielet: suomi, englanti

Ota yhteyttä
+358 40 5624549
Sähköposti
LinkedIn

Yritysetiikan konsultti

Yritysetiikan, eettisen yrityskulttuurin ja integriteetin rakentamisen neuvonantaja, EBEN Suomi ry:n (European Business Ethics Network) hallituksen sihteeri ja varajäsen.

Karri toimii Novetoksessa yritysetiikan ammattilaisena. Hänellä on pitkä kokemus liiketoimintavastuusta johtajana mm. median, kustantamisen ja viestinnän aloilla. Hän on perehtynyt laajasti liiketoiminnan ja johtamisen eettisiin kysymyksiin sekä yritysvastuuseen. Karrin intohimoja ovat mm. eettinen organisaatiokulttuuri, eettinen päätöksenteko, arvoprosessit, yksilöiden ja yhteisöjen arvojen mukaisen toiminnan vahvistaminen sekä eettinen johtaminen.

Karri sytyttää ja haastaa eettisen ajattelun konkretisointiin ja vaikuttavaan soveltamiseen. Hän osaa muuttaa arvot ja hyveet rohkeiksi positiivisiksi ratkaisuiksi erilaisissa liiketoiminnan, johtamisen ja organisaatioiden toimivuuden haasteissa. Henkilöstön ja johdon arvojen mukainen toiminta ja työhyvinvointi kytkeytyvät suoraan organisaatiokulttuurin eettisiin ominaisuuksiin.

Koulutukseltaan Karri on filosofi. Hän on suorittanut myös liikkeenjohdon tutkinnon. Lisäksi Karri opiskellut laajasti mm. ympäristötieteitä ja matemaattisia luonnontieteitä.

Miten voimme auttaa sinua?

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä!