Arvojen tehtävänä on ohjata toimintaa ja luoda asioille tärkeysjärjestystä.

Karri Sunnarborg

Johdon konsultti, valmentaja
 

Pätevyydet: FM, eMBA, Organisational Culture Inventory (OCI), Organisational Effectivity Inventory (OEI), WorkPlace BigFive, Life Styles Inventory (LSI), Acumen Leadership WorkStyles

Työkielet: suomi, englanti

Ota yhteyttä
+358 40 5624549
Sähköposti
LinkedIn

 

Karri auttaa asiakkaitaan tunnistamaan keskeiset arvonsa ja tuomaan ne rohkeasti osaksi arkea. Strategian toimeenpano ja kestävä liiketoiminta perustuvat yksilöiden, tiimien ja koko organisaation yhdenmukaiselle ja fiksulle toiminnalle. Tämä tarkoittaa yhteisen – toiminnan päämääriä ja koko henkilökunnan osaamista hyödyntävän – toimintakulttuurin vahvistamista. Organisaatiokulttuurin kehittämisessä Karri pystyy hyödyntämään maailman tutkituimpia ja tehokkaimpia työkaluja.

Valmennus- ja konsultointiuran lisäksi Karrilla on taustana 15 vuoden kokemus liiketoimintavastuusta toimitusjohtajan, liiketoimintajohtajan sekä myynnin ja markkinoinnin johtamisen rooleissa eri yrityksissä. Työssään Karri turvautuu käytännössä koeteltuun, tieteellisin tutkimuksin vahvistettuun tietoon.

Vapaa-aikanaan Karri ulkoilee mielellään perheensä ja koiransa kanssa Sipoonkorven kansallispuistossa ja Suomen saaristossa.

 

Asiakaspalautetta Karrista:

"Karri onnistui käsittelemään eettisen ja vastuullisen johtamisen teemaa uskottavasti, käytännönläheisesti ja innostavasti. Hänen lähestymistapansa aiheeseen oli innostava, humaani ja henkilökohtainen, ja hän haastoi taidokkaasti osallistujia mukaan keskusteluun. Suosittelen lämpimästi!"
 

”Karri oli erittäin hyvä puhumaan, mutta vielä parempi kuuntelemaan ja oivalluttamaan.”

”Karri on vaikuttava asiantuntija.”

”Erittäin suuret kiitokset ennen kaikkea meidän mahtavalle kouluttajalle.”

Karri completed an outstanding [organizational culture] assessment which has demonstrated not only a great use of the data but also very in depth and consistent recommendations that seem achievable and link all parts of the report together in a fluid way.” – Human Synergistics International.