Kari Ålander

Karin monipuolinen työkokemus asiantuntijana ja johtajana varmistaa vaativienkin kehittämisprojektien toteutumisen ja vaikuttavuuden. Kari osaa ja uskaltaa haastaa positiivisesti. Lujaan käytäntöönviennin kokemukseen yhdistetty syvä teoriaosaaminen tekee niin strategiasuunnittelusta kuin organisaation, kyvykkyyksien ja osaamisten kehittämisestäkin selkeää ja käytännönläheistä.

Lataa CV
Executive Consultant

Työkielet: suomi, englanti, ruotsi ja saksa

Ota yhteyttä
+358 50 442 0284
Sähköposti
LinkedIn

"Uskalla ajatella uudelleen”

Kari toimii Novetoksessa konsulttina. Asiakastyössä Karin vahvuuksia ovat strategiaprosessit, organisaatioiden rakenteiden, prosessien, kyvykkyyksien ja kompetenssien strategialähtöinen kehittäminen, johtoryhmien ja johtamisen kehittäminen sekä vaativat, kokonaisvaltaiset muutoshankkeet ja kehittämisprojektit. Karin työotteessa korostuu analyyttinen, kokonaisvaltainen ajattelu ja vahva käytäntöönviennin osaaminen.

Ennen Novetosta Kari on toiminut yrittäjänä graafisessa teollisuudessa, metsäteollisuuden ylimmässä johdossa ja partnerina arvostetussa asiantuntijayrityksessä.

Karin kanssa voi tehdä menestyksellisesti monenlaista, mutta erityisesti häneltä kannattaa kysyä

  • Johtamisen rakenteellisesta tehostamisesta
  • Muutoksen johtamisesta
  • Strategiaprosesseista, etenkin epäjatkuvuuskohdissa
  • Kokonaisvaltaisista johtamisen kehittämisvalmennuksista ja valmennusohjelmista

Karin monipuolista johtamis-, konsultointi- ja valmennuskokemusta tukee vuosikymmenten vapaaehtoistyö kansainvälisen kommunikaatiokouluttajien järjestössä. Kari harrastaa perhokalastusta, valokuvausta, metsiä ja erämaita sekä omasta suorituskyvystä huolehtimista.

Strong strategical consulting background from various industries gives good back up for strong opinions and leading the way.”

”He can say 5-6 sentences per workshop that makes me thinking. These sentences give the fame for the workshops, I like it very much. Maybe it is not intentional, but can be originated from his experiences, I don’t know. Anyway they’re useful. At least for me they help thinking.”

”Is on top of issues. True professional. Also good performance skills”

”Kari oli erinomainen kouluttaja, vakuuttava ja selvästi tiesi mistä puhuu ja osasi vielä fasilitoida keskusteluakin. 10/10!”

”Kari haastoi sopivissa määrin miettimään omia olettamuksiaan ja ajatuksiaan eri tehtävien muodossa. Hän toi oman kokemuksiensa kautta paljon hyviä vinkkejä eri tilanteisiin, mitä valmennuksessa käsiteltiin.”

Miten voimme auttaa sinua?

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä!