Hanna Kölhi

Hanna auttaa vapauttamaan työaikaasi ydintehtäväsi toteuttamiseen ja mahdollistaa etenemisen kohti unelmaasi. Kehittämällä työtään ihmiset innostuvat ja saavat enemmän aikaan. Kun jokainen tulee tietoisemmaksi roolistaan ja vastuistaan organisaatiossa, työtä voidaan kehittää sekä luoda uusia innovaatioita.

Valmentaja (ACC), kouluttaja, fasilitaattori

Pätevyydet: KM, Valmentaja (ACC)

Työkielet: suomi

Ota yhteyttä
+358 400 369658
Sähköposti
LinkedIn

"Intohimona onnistumisen mahdollistaminen!"

Hanna on kannustava sparrauskumppani, jonka kanssa voi turvallisesti luoda eri vaihtoehtoja, pallotella eri tekijöitä luottaen siihen, että prosessi etenee koko ajan kohti tavoitetta. Hannan vahvuutena on konkretia. Asiat eivät jää ilmaan roikkumaan vaan suunnitelmat laitetaan konkreettiseksi toimenpiteiksi vastuuhenkilöineen ja aikatauluineen. Erityisesti Hannan sparrauksesta hyötyvät organisaatiot, tiimit ja yksilöt, jotka haluavat tunnistaa kaikki mahdolliset ja mahdottomat vaihtoehdot ja löytää itselleen innostavan ja toteutettavissa olevan unelmaorganisaation.

Sinun kannattaa kääntyä Hannan puoleen kun sinä tai organisaatiosi tarvitsee:

  • Ketterää ja luontevaa liikkeellelähtöä organisaatiomuutoksen jälkeen.
  • Innostavaa visiota ja konkreettisia askelmerkkejä kohti visiota
  • Menestymisen esteiden (uskomusten, vuorovaikutushaasteiden, ym.) poistamista ja / tai ihmisten kannustamista toteuttamaan unelmiaan ja haastamaan itseään sopivin askelin
  • Luottopakkia esimiesuraansa aloittaville. Kun esimiestyötä kehitetään ja halutaan saada uusista esimiehistä paras esille, Hanna on uuden esimiehen kumppani, joka valaa uskoa ja tarjoaa työkaluja sekä auttaa pahimpien karikoiden yli ilman pohjakosketusta.

Hanna pyörittää aktiivisen uusperheen arkea ja toimii perheen logistiikkapäällikkönä. Hanna on kirjoittanut kirjan ”Perheessä on jääkiekkoilija –arjen tekoja ja unelmia”. Tilaisuuden tullen Hanna nauttii merestä, luonnosta ja juoksulenkeistä.

” Well-organized, proceeded well, efficient, good time management.”

” Parasta valmennuksessa oli aika, minkä sai rauhoittaa itselleen, kehittymiselle ja ajatuksille sekä syventävä tieto, perusteellinen pohdinta, keskustelut. Hyvää oli myös ryhmä ja valmentaja, vertaistuki, avoimuus ja luottamus.”

” Hanna, olit erittäin hyvä valmentaja ja maltoit pysyä päivän agendassa rauhallisesti ja päättäväisesti ”

Miten voimme auttaa sinua?

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä!