Catharina Kallio

Valmentaja, Business Coach
 

Pätevyydet: FM, Etnologi (ÅA), Certified Business Coach (International Coach Federation)

Sertifikaatit: Narrative Big Five -persoonallisuusprofiili, CEB testipatteristo, WOPI – Wheels of competence, LJI-Leadership Judgement Indicator

Työkielet: suomi, ruotsi, englanti

Ota yhteyttä:

+358 40 668 3080

Sähköposti

LinkedIn
 

CV

Yrityksen tulosta voi tehostaa ja kehittää monin eri keinoin. Mikäli keskitytään pelkästään prosesseihin ja numeroihin, sivuutetaan kaikista tärkein asia: ihminen. Kun ymmärrämme käyttäytymistä, voimme rakentaa organisaatiokulttuuria tukemaan strategiaa, näemme yksilön ja tuemme samalla tiimejä yhteistyöhön ja kasvuun. Olemme luovia ja kehitymme. Ymmärrämme myös, mitä johtamisen tulisi olla tänään ja tulevaisuudessa, ja pystymme saamaan aikaiseksi jotain paljon suurempaa.

Catharina on haastatellut yli kymmenen vuoden ajan reilua tuhatta eri tehtävissä ja toimialoilla työskentelevää henkilöä. Hän on valmentanut johtoa, esihenkilöitä ja irtisanottuja, tehnyt henkilöarviointeja ja kehittänyt työyhteisöjä. Lisäksi, hän on toiminut johtotehtävissä myös itse ja pitää blogia itsensä kehittämisen teeman ympärillä. Catharinan intohimona on yksilön potentiaalin löytäminen ja paremmin toimiva työyhteisö.

Catharinasta on hyötyä asiakkaalle erityisesti, kun on tarve:

  • Linkittää yrityskulttuuri organisaation strategiaan ja viedä tämä käytäntöön: johtamiseen, esimiestyöhön ja arjen tekemiseen.
  • Fokusoida valmentavaan johtamiseen
  • Auttaa johtoryhmän jäseniä tai esihenkilöä ymmärtämään tiimejä ja yksilöitä paremmin.
  • Saada tiimi ottamaan vastuuta toiminnastaan ymmärtämällä omia yksilöllisiä toimintatapoja ja vahvuuksia.
  • Haastaa itseään kehittymään johtajana tai asiantuntijana, syventää itsetuntemusta ja aidosti ottaa askeleita kohti uusia ajatus- ja toimintamalleja.

 

Linkit:

Catharinan blogi

Catharinan työkirja

 

Asiakkaiden kommentteja:

”Catharina on lempeällä tavalla vaativa.”

”Hoidat asiat aina tyylikkäästi alusta loppuun, sinuun voi luottaa tilanteessa, kun tilanteessa.”

”Hän rakensi hyvin luottamuksen tunnetta, pystyin avoimesti ja rehellisesti keskustelemaan itselle vaikeista asioista. Olen coachingin jälkeen monesti palannut aiheisiin mistä keskustelimme”

”Ammattilaisena Catharina haastaa mutta kuuntelee, hänellä on konsultatiivinen ja ammattimainen ote. Hän ei turhaan mielistele mutta on samalla äärimmäisen miellyttävä.”

“Että minun pitikin tulla tähän ikään, kunnes tajusin nämä asiat itsestäni!”.

”A multitalented high achiever, who excels in a variety of fields, including excellence in HR, business and commerce. She has a deep and insightful understanding of modern leadership coupled with a strong intuition and broad general knowledge. Additionally, Catharina is a structured and strategic thinker who combines education and experience with a great and positive personality which influences those around her to thrive and prosper.”