Etusivun asiantuntijanosto

Kari Ålander

Karin monipuolinen työkokemus asiantuntijana ja johtajana varmistaa vaativienkin kehittämisprojektien toteutumisen ja vaikuttavuuden. Kari osaa ja uskaltaa haastaa positiivisesti. Lujaan käytäntöönviennin kokemukseen yhdistetty syvä teoriaosaaminen tekee niin strategiasuunnittelusta kuin organisaation, kyvykkyyksien ja osaamisten kehittämisestäkin selkeää ja käytännönläheistä.

Lue koko juttu
Julkaistu 4.10.2015

Tuuli Viranta

Tuuli on työhyvinvoinnin ammattilainen, jonka missiona on saada ihmiset voimaan paremmin ja onnistumaan työssään. Tuuli auttaa esimiehiä ja työyhteisöjä löytämään sisäiset voimavaransa ja kukoistamaan.

Lue koko juttu
Julkaistu 3.10.2015

Kalle Tarpila

Kalle on aikaansaava, innovatiivinen ja ihmisläheinen coach ja muutosjohtaja, jolla on erinomainen kyky löytää out-of-the-box -ratkaisuja ja toteuttaa merkittäviä muutoksia. Hän hahmottaa helposti suuria kokonaisuuksia ja pystyy kiteyttämään olennaisen.  Kalle on tiimipelaaja, joka saa muut mukaan.

Lue koko juttu
Julkaistu 2.10.2015

Karri Sunnarborg

Karri sytyttää ja haastaa eettisen ajattelun konkretisointiin ja vaikuttavaan soveltamiseen. Hän osaa muuttaa arvot ja hyveet rohkeiksi positiivisiksi ratkaisuiksi erilaisissa liiketoiminnan, johtamisen ja organisaatioiden toimivuuden haasteissa.

Lue koko juttu
Julkaistu 1.10.2015

Anne Roine

Anne on mukaansa tempaava ihminen. Vaikka Anne tähyääkin tulevaisuuteen, hän ymmärtää nykytilanteen ja henkilökohtaisen kasvuprosessin. Anne hakee tinkimättä parhaimmat ratkaisut olemassa oleviin haasteisiin tavoitteena tuottaa mitattavat tulokset. Annen palaute on välitöntä ja ymmärtävää ja hän kulkee valmennettavien rinnalla koko matkan.

Lue koko juttu
Julkaistu 18.09.2015

Hanna Poskiparta

Hanna oivalluttaa tunnistamaan itselle, työyhteisölle  ja organisaatiolle merkitykselliset asiat. Hän  herättelee asiakkaita löytämään rohkeutensa ja  vahvuutensa,  katsomaan asioita uudesta näkökulmasta,  luomaan selkeitä tavoitteita ja tukee löytämään askelmerkit onnistumisen tielle. 

Lue koko juttu
Julkaistu 3.09.2015

Eeva Pitkänen

Eeva on vuorovaikutuksen ammattilainen, jonka ydinosaamisalueita ovat ryhmien johtaminen toimiviksi tiimiksi, vaikuttava vuorovaikutus, roolien tasapaino sekä työidentiteetin vahvistaminen.

Lue koko juttu
Julkaistu 1.09.2015

Markus Pessi

Markus on intohimoinen organisaatioiden kehittäjä, jonka tyypillisin asiakas on kansainvälinen asiantuntijaorganisaatio. Hänen erityiskiinnostuksen kohteensa on huipputiimien ja -yksilöiden valmennus.

Lue koko juttu
Julkaistu 31.08.2015

Riitta Perttilä

Riitta on erikoistunut organisaatioiden ja ihmisten toiminnan ja johtajuuden kehittämiseen sekä muutosjohtamiseen. Riitta fasilitoi, valmentaa ja coachaa asiakkaitaan uudistumaan tavoitteiden ja strategian suuntaisesti. Kehittämisotteeltaan hän on kokonaisvaltainen, tavoitteellinen ja ratkaisukeskeinen.

Lue koko juttu
Julkaistu 20.08.2015

Heikki Pajunen

Heikillä on kyky saada ihmiset syttymään työstään. Hänen lähtökohtanaan on, että kaikilla ihmisillä on vahvuuksia, joita esimies voi normaalissa arkityössä tunnistaa ja hyödyntää monipuolisesti. Ihmiset viihtyvät paremmin, ja tulokset kohenevat.

Lue koko juttu
Julkaistu 15.08.2015

Miten voimme auttaa sinua?

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä!