Asiakastarinat

Asiakkaat kertovat, kuinka yhteistyö on parantanut heidän liiketoimintaansa.

Case Docrates

Toimintaa ohjaa vahvasti arvo ”Ihmisenä ihmisen rinnalla”. Tämä tarkoittaa potilaalle yksilöllistä ja viiveetöntä hoitoa uusinta teknologiaa hyödyntäen.

Tutustu

Asiakashaastattelussa apteekkialan ammattilainen Miia Träff, Receptum

Miltä tuntuisi olla töissä alalla, joka kokee muutoksia, mutta samalla pitäisi huolehtia ihmisten hyvinvoinnista ja jatkuvasta kehittymisestä?

Tutustu

Mukana kehittämässä Työelämä 2020 -arvoja

Työelämä 2020 -hanke haastaa suomalaiset työpaikat sekä kehittämään että uudistamaan toimintaansa ja toimintatapoja. Olimme mukana muotoilemassa hankkeen arvoja.

Tutustu

Pienessä ryhmässä on hyvä miettiä kutsumustaan

Luottamukselliset keskustelut muista organisaatioista tulleiden kollegoiden kanssa olivat Luova kutsumus -ryhmäcoachingin parasta antia Lumene Oy:n henkilöstöjohtaja Terhi Ahvosen mielestä.

Tutustu
Timo Kostiainen

Luova kutsumus auttoi irtautumaan totutusta kuviosta

”Haluan toteuttaa omaa intohimoani työn tekemisessä. Rohkeutta ottaa uusia askeleita. Saada ideani käyttöön.” Näin siinä lukee heti alkuun.

Tutustu
Kuka inspiroi sinua

Rohkeasti erilainen esimiesvalmennus

Espoon kaupunki lähti kokeilemaan rohkeasti uudenlaista esimieskoulutusta. Johtamista ja esimiestyötä kehitettiin toiminnallisin menetelmin, psyko- ja sosiodraaman keinoin.

Tutustu
yhteistyö

Kun kirjasto ja nuorisotyö yhdistyvät, mitä siitä syntyy? – Case KirNu

Kun kirjasto ja nuorisotyö yhdistyvät, mitä siitä syntyy? Siitä syntyy KirNu. KirNu on Helsingin nuorisoasiainkeskuksen ja kaupunginkirjaston yhteinen työhyvinvointihanke, jota on toteutettu jo lukuisissa paikoissa eri puolilla Helsinkiä. Itse asiassa me saimme kunnian olla viimeinen hankkeessa mukana oleva ryhmä.

Tutustu

Osallista ihmiset muutoksen toteuttajiksi – case OneMed

OneMed Oy kuuluu OneMed-konserniin, joka on Pohjois-Euroopan johtava terveydenhoitotuotteiden myyntiin, markkinointiin ja jakeluun erikoistunut yritys.

Tutustu

Osuuskauppa Arinassa luodaan laatua valmentavalla johtamisella

Pohjoissuomalaisessa Osuuskauppa Arinassa Prismojen ketjujohtajana työskentelevä Jari Karjalainen on aina ollut kiinnostunut hyvästä johtajuudesta. Siitä, voidaanko ihmiset saada johtamalla innostumaan itsensä kehittämisestä, ja saavuttaa siten palkitsevampia tuloksia kaikille.

Tutustu

Huipputiimiä rakentamassa Case Tori.fi

Saavut valoisaan ja tyylikkäästi sisustettuun toimistotilaan. Kahden pitkän pöydän ääressä on joukko keskittyneitä työntekijöitä suurten näyttöjen takana. Pikaiset ajatustenvaihdot asianmukaisine tuuletuksineen kantautuvat musiikin yli jonkun kuitatessa projektitaululla tehtävän suoritetuksi. Ollaan Schibsted Classified Media Suomen, tutummin Tori.fi:n, hermokeskuksessa. Ja kyseessä on huipputiimi, niin henkilöstö- ja asiakastyytyväisyydellä kuin tuloksellakin mitattuna.

Tutustu

Miten voimme auttaa sinua?

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä!