Aamiaistilaisuus:

Korona-ajan vaikutus esimiestyöhön

 

Perjantaina 11.9.2020 klo 8.30-10.

Esimiestyön arki on muuttunut korona-aikana. On arvioitu, että korona-aika tulee muuttamaan johtamista tulevaisuudessakin. Me Novetoksessa halusimme selvittää yhteistyössä Helsingin Ekonomien kanssa, miten korona-aika on vaikuttanut lähiesimiesten työhön ja toimintaan arjessa sekä mitä voimme tästä ajasta oppia ja siirtää tulevaisuuden työkulttuuriin ja toimintatapoihin. Keräsimme kyselyllä esimiesten kokemuksia tiimin ja itsensä johtamisesta korona-aikana. Kyselyssä kartoitimme muun muassa, miten lähiesimiehet ovat onnistuneet yksilöiden tukemisessa, tiimin yhteisöllisyyden ylläpidossa, vuorovaikutuksessa, oman tiimin toimintatapojen ja rakenteiden muokkaamisessa ja suorituksen johtamisessa samalla, kun ovat huolehtineet omasta hyvinvoinnistaan.

🖊 Kyselyn toteuttivat Novetoksen valmentajat PsM Hanna Poskiparta ja TkL Marjo Itäaho.

☕️ Pääset kuulemaan esimieskyselyn tuloksista Hannan ja Marjon toimesta Novetoksen avoimessa etä-aamiaistilaisuudessa perjantaina 11.9. klo 8.30-10, jossa käsittelemme korona-ajan aiheuttamia muutoksia johtamiseen. Tilaisuuden vierailevana asiantuntijana toimii Ilmarisen asiakaspalvelupäällikkö Jan Leander.

👉🏽 Ilmoittaudu oheisella lomakkeella ja merkkaa päivämäärä kalenteriisi jo nyt!

Tilaisuus pidetään etätoteutuksena. Lähetämme kaikille ilmoittautuneille linkin tilaisuuteen sekä tallenteen tilaisuuden jälkeen.

Tilaisuus on tarkoitettu asiantuntijaorganisaatioiden johdolle, projektien omistajille, esimiehille ja henkilöstöammattilaisille projektien johtajia ja tiimien vetäjiä unohtamatta.

Lämpimästi tervetuloa! 

NovetosRGB_1x1.jpg

Ilmoittaudu tilaisuuteen