Aamiaistilaisuus:

Korona-ajan vaikutus esimiestyöhön

 

Perjantaina 11.9.2020 klo 8.30-10.

Esimiestyön arki on muuttunut menneen kevään aikana. On arvioitu, että korona-aika tulee muuttamaan johtamista tulevaisuudessakin. Me Novetoksessa haluamme selvittää yhteistyössä Helsingin Ekonomien kanssa, miten korona-aika on vaikuttanut lähiesimiesten työhön ja toimintaan arjessa sekä mitä voimme tästä ajasta oppia ja siirtää tulevaisuuden työkulttuuriin ja toimintatapoihin. Keräämme esimiesten kokemuksia tiimin ja itsensä johtamisesta korona-aikana kyselyn avulla.

Kyselyssä kartoitamme muun muassa, miten lähiesimiehet ovat onnistuneet yksilöiden tukemisessa, tiimin yhteisöllisyyden ylläpidossa, vuorovaikutuksessa, oman tiimin toimintatapojen ja rakenteiden muokkaamisessa ja suorituksen johtamisessa samalla, kun ovat huolehtineet omasta hyvinvoinnistaan.  Kyselyyn pääset vastaamaan 21.6.2020 saakka. Kiitämme jokaista kyselyyn vastannutta, jokainen vastaus on arvokas! Selvityksen toteuttavat PsM Hanna Poskiparta ja TkL Marjo Itäaho.

Pääset kuulemaan kyselyn tuloksista ja asiantuntijapuheenvuoroista Novetoksen avoimessa aamiaistilaisuudessa perjantaina 11.9. klo 8.30-10, jossa käsittelemme korona-ajan aiheuttamia muutoksia johtamiseen. Ilmoittaudu oheisella lomakkeella ja merkkaa päivämäärä kalenteriisi jo nyt!

Tilaisuus pidetään joko fyysisenä tapahtumana tai verkkoympäristössä, riippuen vallitsevasta tilanteesta.  

Tilaisuus on tarkoitettu asiantuntijaorganisaatioiden johdolle, projektien omistajille, esimiehille ja henkilöstöammattilaisille projektien johtajia ja tiimien vetäjiä unohtamatta.

Lämpimästi tervetuloa! 

NovetosRGB_1x1.jpg

Ilmoittaudu tilaisuuteen