Maaliskuun aamiaistilaisuus:

100% vastuu

 

 

Perjantaina 25.3.2022 klo 8.30-10

  

Kenellä on vastuu yhteisöllisyydestä? Miten organisaation yhteisöllisyyttä rakennetaan ja kehitetään?

 

Maaliskuun aamiaistilaisuudessa Novetoksen asiantuntijat Hanna Kölhi ja Anne Roine haastavat jokaista organisaatiossa työskentelevää ihmistä ottamaan vastuun yhteisöllisyyden rakentamisesta. Vieraaksemme  keskustelemaan teemasta saapuu Alvar Aalto -säätiön ohjelmapäällikkö Nina Heikkonen.

 

Tilaisuudessa nostetaan esille toimivia näkökulmia yhteisöllisyyden rakentumisesta ja tulevaisuuden avaintaidoista. Ilman luottamukseen pohjautuvaa yhteisöllisyyttä, organisaatio ei kykene kehittymään itseohjautuvaksi organismiksi. Jokaisen tulisi miettiä, mitä minä voin tehdä hyvinvointini ja tiimini yhteisöllisyyden eteen. Osaanko olla rakentava, toisia tukeva ja turvallisuutta vaalia. Miten kohtaan erilaisuuden?

  • Mikä on yhteisöllisyyden merkitys työnantajaan sitoutumisessa?
  • Vai onko sillä merkitystä?
  • Kenen vastuulla on yhteisöllisyyden vahvistaminen?
  • Miten tukea yhteisöllisyyttä?
  • Kenellä on vastuu yhteisöllisyydestä?

Tilaisuus on tarkoitettu juuri sinulle, joka haluat kehittää tulevaisuuden työelämätaitoja sekä kasvaa yhteisöllisyyden ammattilaiseksi. Sinulle, joka haluat olla mukana kehittämässä tulevaisuuden tuottavia ja turvallisia tiimejä. Tule mukaan, mikäli sinua ajaa motivaatio olla mukana kehittämässä työelämästä parempaa ja toimivampaa!

 

Tilaisuus pidetään hybridinä, eli saat päättää ilmoittautuessasi osallistutko livenä vai linkin kautta tapahtumaan. Jos live-paikkoja ei riitä kaikille halukkaille, ilmoitamme siitä henkilökohtaisesti.

 

Hyppää mukaan yhteisöllisyyden rakentajaksi, ilmoittaudu oheisella lomakkeella ja merkkaa päivämäärä kalenteriisi jo nyt: perjantai 25.3.2022 kello 8.30-10.

 

Tervetuloa! 

NovetosRGB_1x1.jpg

Ilmoittaudu tilaisuuteen