Etä-aamiaistilaisuus:

Live-tapaamisella kilpailuetua

 

Perjantaina 12.3.2021 klo 8.30-10

Miten johdan vuorovaikutusta uudessa normaalissa? Käynnissä on pian vuoden kestänyt globaali ihmiskoe, jonka tuloksia emme saa vielä pitkään aikaan. Kun pandemia ajoi ihmiset toimistoista etätöihin, siirryimme yhtäkkiä kasvokkain kohtaamisesta lähes yksinomaan konevälitteiseen vuorovaikutukseen: videopalavereihin ja keskustelualustoille. Kun kohtaaminen on taas turvallista, mikä tulee muuttumaan? Työelämän ”uusi normaali” rakennetaan nyt. Se, että voimme jatkossakin työskennellä lähes kaikessa ”etänä”, ei tarkoita, että meidän pitäisi niin tehdä.

Me Novetoksella uskomme, että korona-ajan voittajia ovat ne organisaatiot, joissa ymmärretään aidon kohtaamisen merkitys ja uskalletaan ravistella totuttuja työskentelytapoja.

Tule linjoille etä-aamiaistilaisuuteemme kuulemaan, kun Novetoksen asiantuntijat Outi Olkkola ja Heikki Pajunen jakavat kokemuksiaan etä- ja lähityöskentelyn vaikutuksista organisaation toimintakulttuuriin ja tuloksiin. Asiantuntijat soveltavat mm. neurotieteilijä Katri Saarikiven viimeisimpiä tutkimustuloksia organisaatioiden johtamisen näkökulmasta.

  • Miten valitset viisaasti etä- ja lähityöskentelyn välillä - kun valinta on taas mahdollista?
  • Miten johdamme tietoisesti parempaa vuorovaikutusta?
  • Millä perusteilla työskentelytapaa kannattaa johtaa, miten kohtaamisesta rakennetaan kilpailuetua?
  • Miten viimeisimmän aivotutkimuksen tuloksia voidaan hyödyntää organisaation arjessa?
  • Mitä viimeisin tutkimus kertoo meille ihmisten johtamisen avainkysymyksestä: laadukkaasta ajattelusta organisaatioissa?

Tilaisuus on tarkoitettu esimiehille, johtajille ja HR-henkilöille, jotka pohtivat, mitä ottaa korona-ajasta mukaan (etätyökäytännöt, joustavuus työntekopaikan valinnassa) ja minkä varassa rakentaa toimintatapojen “uutta normaalia” omaan organisaatioon.

Ravistele omia uskomuksiasi työn tekemisen tavoista, ja ota kehitysaskel kohti organisaatiosi uudenlaista arkea!

Ilmoittaudu oheisella lomakkeella ja merkkaa päivämäärä kalenteriisi jo nyt: perjantai 12.3.2021 kello 8.30-10. Tilaisuus pidetään verkkoympäristössä.

Tervetuloa!

NovetosRGB_1x1.jpg

Ilmoittaudu tilaisuuteen