Menestyvä liiketoiminta vaatii samanaikaisesti pysyvyyttä ja uudistumista. Ketterässä liiketoiminnassa on säilytettävä organisaatiokulttuurin vahvuudet ja luotava uusia kilpailuetuja. Miten organisaation arvot toimivat toimintakulttuurin draivereina? Miksi arvojen paikka on keskellä arkea eikä juhlapuheissa?

Olet tervetullut pohtimaan johtamisen peruskysymyksiä kanssamme. Johdon aamiaistilaisuudessa kuulet Firan käytännön kokemuksista ja pääset koostamaan hyvien käytäntöjen huoneentaulua. Parhaan hyödyn saatte, jos yrityksestänne osallistuu vähintään kaksi johdon edustajaa, jolloin voitte peilata eri toimintamalleja omiin käytäntöihinne.

 

Huom! Ajankohta on muuttunut.

 

Tilaisuus järjestetään pe 2.2.2018 klo 8-10 ja ohjelmassa on: 

Karri Sunnarborg, Novetos: ”Arvot ketterän toimintakulttuurin draiverina”

Henri Hietala, Fira Oy: ”Luottamusta rakentamassa”

Fira on tunnettu uuden ajan rakennusliikkeenä, joka on lanseerannut ryhmärakentamisen, kahden viikon putkiremontit ja ihmisläheisen rakentamisen. Erinomaiset taloudelliset tulokset ja korkeat kasvuluvut eivät ole syntyneet sattumalta. Miten toimialan uudistaja toimii, ja mitä kehitettävää on edelleen.

Huoneentaulun koostaminen, fasilitoijana Petri Lehtipuu, Novetos: ”Onnistuneet keinot toiminnan ohjaamiseen arvojen avulla”

Tilaisuus on tarkoitettu bisnesvastuussa oleville päättäjille ja johtoryhmän jäsenille, jotka tavoittelevat organisaation kilpailuetua toiminnan ketteryydestä sekä henkilöstön sitoutumisesta ja itseohjautuvuudesta.

Tilaisuus pidetään Novetoksen tiloissa Espoossa, Keilaranta 1 ja mukaan otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä enintään 40 osallistujaa. 

Aamiainen on tarjolla klo 8 alkaen ja varsinainen ohjelma alkaa klo 8.30.