Yritys

Novetos Oy kehittää johtamista, johtajuutta ja työyhteisöjä. Saamme asiat tapahtumaan yhdistämällä inhimillisyyden ja tuloksellisuuden. Arvomme ovat
Rohkeammin, Viisaammin, Reilummin.

Novetoksen ratkaisut perustuvat monipuoliseen johtamisen, johtajuuden ja työyhteisöjen asiantuntemukseen. Pystymme auttamaan asiakkaitamme ratkaisun oivaltamisesta aina toteutukseen asti.

Analysoimme, haastamme ja uudistamme yhdessä asiakkaidemme kanssa arvojemme mukaisesti. Rohkeammin. Viisaammin. Reilummin.

Tarina – Mistä kaikki alkoi

”Muutama ystävys huomasi mahdollisuutensa olla avuksi. Liikkuessaan työyhteisöissä he olivat nähneet paljon epävarmuutta, sanojen ja tekojen ristiriitaa. Piti tehdä jotain. Vuonna 1996 he sytyttivät leiritulen, lähtivät luennoimaan ja kutsuivat mukaan hengenheimolaisia.

Näin syntyi yhteisö, joka sai nimen Novetos – uusi tapa toimia. Erään pitkän ja antoisan työpäivän jälkeen ystävykset istuivat jälleen kerran leiritulella ja lukivat asiakkaiden innostuneita palautteita. Miksi oikein olemme olemassa? Keskustelu polveili, tarinat synnyttivät uusia tarinoita. Lopulta he tajusivat sen. He olivat ihmisen asialla. He halusivat auttaa asiakkaitaan huomaamaan, että toimintatavalla on väliä. He halusivat olla syvien oivallusten synnyttäjiä.”

Johto ja hallitus

Yhteystiedot

Novetos Oy, Keilaranta 1, 02150 Espoo
puh. (09) 682 9050
novetos@novetos.fi
etunimi.sukunimi@novetos.fi

Laskutusosoite

Novetos Oy
PL 176
00101 Helsinki

Verkkolaskuosoite
003710817647

Verkkolaskuoperaattori
Basware Oyj (välittäjätunnus: BAWCF122) ja Nordea (välittäjätunnus: NDEAFIHH)
laskut@administer.fi

Miten voimme auttaa sinua?

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä!