2019

 

14.11. Vaikuttava valmentaja 14 -koulutusohjelma alkaa. Lue lisää ja ilmoittaudu.

25.10. ☕ Aamiaistilaisuus: Positiivinen haastaminen, mitä ihmettä? Ilmoittaudu täällä.

3.-5.10. Keho, mieli ja sielu -retriitti. Lue lisää ja ilmoittaudu.

24.9. Vaikuttava johtaja -esimiesvalmennus alkaa. Lue lisää ja ilmoittaudu.

23.9. Matka parempaan itsensä johtamiseen -valmennus alkaa. Lue lisää ja ilmoittaudu.

14.7. Hakuaika hallintokoordinaattorin ja markkinointi- ja viestintäkoordinaattorin tehtäviin sulkeutuu. Lue lisää täältä.

14.6. ☕ Aamiaistilaisuus: Keho, mieli ja sielu – näkökulmia ihmisen piilevästä potentiaalista. Lue lisää ja ilmoittaudu täällä.

27.3. Vaikuttava valmentaja 13 -koulutusohjelma alkaa Lue lisää täältä ja lataa koulutusohjelman esite

15.3. ☕ Aamiaistilaisuus: Uuden sukupolven valmentava johtaminen – odotukset, tarpeet ja johtajuus Lue lisää ja ilmoittaudu tästä.

25.1. Matka parempaan itsensä johtamiseen – avoin valmennus alkaa Lue lisää ja ilmoittaudu valmennukseen.

24.1. Aamiaistilaisuus: Onnistumisen kolme kivijalkaa – strategia, kulttuuri ja kyvykkyydet Lue lisää ja ilmoittaudu.

 

2018

 

5.11. ☕ Aamiaistilaisuus: Huono johtaminen ja epäluottamus tappavat itsensä johtamisen. Lue lisää tapahtumasta.

29.9. Innostava johtamisjärjestelmä – kaksipäiväinen valmennusohjelma (#1) alkaa: Haluatko parantaa ryhmäsi toiminnan selkeyttä, sujuvuutta ja itseohjautuvuutta? Miltä tuntuisi, jos johtamisjärjestelmä olisi välttämättömyyden sijasta innostuksen ja itseohjautuvuuden lähde? Lue lisää valmennuksesta.

24.8. HR-ryhmäcoaching – voimaa ja vaikuttavuutta HR-työhön alkaa: Liiketoiminnan ja työn murros haastaa yritysten perinteiset toimintatavat ja johtamisen. Miten murros vaikuttaa HR-ammattilaisen rooliin ja toimintatapoihin? Miten se vaikuttaa sinun arkeesi? Löydä vastauksia ja ratkaisuja yhdessä HR-kollegojen kanssa. Lue lisää valmennuksesta.

2.8. Tilanteet haastaa -valmennus (#1) alkaa: Haastavat tilanteet voi ottaa esteenä, mutta voit myös taklata ja kääntää ne onnistumisiksi. Tilanne haastaa -valmennus auttaa sinua tunnistamaan haastavat tilanteet ennalta. Käymme läpi konkreettisia tapauksia ja saat niihin sopivia työkaluja. Lue lisää valmennuksesta.

8.8. Valmentava johtaminen ja esimiesote – kaksipäiväinen valmennusohjelma (#2) alkaa: Valmentavaa esimiesotettaan kehittäville. Erityisen hyvin valmennus sopii, jos olet uusi esimies tai haluat lisätä ryhmäsi itseohjautuvuutta merkittävästi. Lue lisää valmennuksesta.

19.3. Valmentava johtaminen ja esimiesote – kaksipäiväinen valmennusohjelma (#1) alkaa: Valmentavaa esimiesotettaan kehittäville. Erityisen hyvin valmennus sopii, jos olet uusi esimies tai haluat lisätä ryhmäsi itseohjautuvuutta merkittävästi. Lue lisää valmennuksesta.

16.3.☕ Aamiaistilaisuus: Merkityksellinen työ tuottaa työhyvinvointia 

9.3. Innostava johtamisjärjestelmä – kaksipäiväinen valmennusohjelma (#1) alkaa: Haluatko parantaa ryhmäsi toiminnan selkeyttä, sujuvuutta ja itseohjautuvuutta? Miltä tuntuisi, jos johtamisjärjestelmä olisi välttämättömyyden sijasta innostuksen ja itseohjautuvuuden lähde? Lue lisää valmennuksesta.

7.2. Vaikuttava valmentaja -koulutus (#11) alkaa: Avoin valmennus, jonka menetelmät antavat käytännönläheisiä työkaluja innostamiseen, oivallusten edistämiseen ja tuloksellisen yhteistyön rakentamiseen valmentavalla otteella. Lue lisää valmennuksesta.

2.2. Aamiaistilaisuus: Arvot itseohjautuvuuden ja yhteistyön perustana – kohti ketterää toimintakulttuuria Lue lisää tilaisuudesta.

26.1. Itsen johtamisella lisää työhyvinvointia alkaa: Miten lisätä oman elämän hallinnan tunnetta? Ja löytää oma terve suhtautuminen ajan hallintaan? Lue lisää valmennuksesta.