Johto

jan

 

Jan Holst, toimitusjohtaja

Muut luottamustehtävät:

• Espoon kaupunginvaltuuston varajäsen

• Laurea Ammattikorkeakoulu, hallituksen puheenjohtaja

• Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia, hallituksen jäsen

Lisäksi toimin Novetoksessa valmentajana.

Uskon vahvasti ihmisen kykyyn kasvaa ja kehittyä. Meissä kaikissa piilee huomattavaa potentiaalia, jota emme aina edes itse tunnista. Haluan olla kehittämässä organisaatioita, joissa tavoitellaan tuloksellisuutta lisäten samanaikaisesti ihmisten hyvinvointia. Intohimoni on auttaa, kannustaa ja haastaa organisaatioiden johtoa, esimiehiä ja avainhenkilöitä kehittymään parhaiksi mahdollisiksi versioiksi itsestään.

Hallitus

Heikki Pajunen, puheenjohtaja

Toimin Novetoksessa valmentajana ja hallituksen puheenjohtajana. Tavoitteeni on toimia asiakasyritystemme tukena, jotta valmentava johtajuus kasvaisi suomalaisissa yrityksissä.

Uskon, että ihmiset voivat toimia innostuneesti ja tavoitteellisesti ja sen avulla voimme luoda parempaa toimintaa jonka avulla autetaan Suomi jaloilleen ja kasvuun.

Novetoksen hallituksessa halaumme toteuttaa samoja asioita, jotta valmentajamme saavat hyvän mahdollisuuden toteuttaa tätä visiota omassa työssään.

Toimin myös urheilujärjestöjen ja urheilijoiden tukena.

 

 

 taru

 

 

Taru Lindeman, varapuheenjohtaja

Muut luottamustehtävät:

• Boardman Oy:n toimitusjohtaja
• Boardman2020 kasvuyrittäjäverkoston hallituksen jäsen

Boardman kehittää omistajuuden ja hallitustyöskentelyn osaamista ja pyrin tuomaan näitä oppeja myös Novetoksen toimintaan. Olen itse kiinnostunut oppimaan Novetoksen ihmisläheisen johtamisen näkökulmia ja tuomaan omia verkostojohtamisen oppeja Novetoksen toimintaan.

 

 

 

 

 

 

Mervi Palander

Muut luottamustehtävät:

• Claned Oy, toimitusjohtaja
• Suomen eOppimiskeskus ry, hallituksen jäsen

 

 

 

 

 jani

 

Jani Aaltonen

Muut luottamustehtävät:

• Aaltonen & Yrjölä Sales Communications Oy:n hallituksen puheenjohtaja
• Axession Finland Oy:n toimitusjohtaja

Käsitykseni Novetoksesta johtamisen kehittäjänä on vahvistunut tutustuttuani yritykseen. Tuon hallituksen jäsenenä Novetoksen käyttöön näkemyksiä digitaalisesta transformaatiosta ja markkinoinnista.

 

 

 

 

 

Markus Pessi

Toimin Novetoksessa valmentajana. Minua kiinnostaa erityisesti organisaatioiden kehittäminen sekä  on huipputiimien ja -yksilöiden valmennus. Olen erikoistunut inhimillisten voimavarojen maksimoimiseen yksilö- ja organisaatiotasoilla.