Päivi Vuorimaa

Päivin missio on auttaa organisaatioita ja niiden avainhenkilöitä onnistumaan ja kasvamaan. Uudet työn tekemisen tavat edellyttävät uudenlaista johtamista ja esimiestyötä. Päivi on erityisen hyvä johtamisen ja johtoryhmätyön sekä kokonaisvaltaisen organisaatiokulttuurin kehittämisessä etenkin isoissa muutos- ja uusiutumistilanteessa. Päivi hyödyntää työssään monipuolisesti omaa tuoretta kokemustaan muutoksesta vastaavana johtajana sekä erilaisia menetelmiä kuten coachingia ja fasilitointia.

Lataa CV
Johdon konsultti ja Coach, KTM

Työkielet: suomi

Ota yhteyttä
+358 40 725 5562
Sähköposti
LinkedIn

”Leadership is making things happen with people you believe in.”

Päivin ydinosaamista on muutoksen johtaminen ja kokonaisvaltainen toiminnan kehittäminen. Hänellä on osaamista ja työkaluja mm. strategiatyöhön ja strategian viemiseksi käytäntöön. Omien kokemusten kautta hän tietää, miten laajoja kehityshankkeita johdetaan ja miten koko henkilöstö saadaan uudistamaan toimintatapojaan. Päivi toimii mielellään tukena myös asiakaskokemuksen parantamisessa palvelumuotoilun keinoin sekä HR-toimintojen kehittämisessä vastaamaan uusia tarpeita. Päivin työtapa on hyvin tavoitteellinen ja konkreettinen: hyöty valmennuksesta on vietävissä saman tien käytäntöön. Päivin työskentely lähtee aina asiakkaan tilanteesta ja tavoitteista. Hän suhtautuu työhönsä intohimoisesti.

Päivin osaaminen ja tuki vauhdittavat sinun ja organisaatiosi onnistumista esimerkiksi tilanteissa, joissa tavoitteena on

  • Nostaa johtaminen ja johtoryhmätyö uudelle tasolle
  • Päivittää strategia, kirkastaa uusi suunta ja viedä strategiaa käytäntöön koko organisaation voimin
  • Tuleva muutos: sen suunnittelu ja onnistunut johtaminen sekä koko henkilöstön sitoutuminen
  • Muokata yrityskulttuuria

Päivi toimii aktiivisesti muutaman organisaation hallituksessa sekä erilaisissa luottamustehtävissä ja laajoissa verkostoissa. Monipuolisuus, jatkuva uteliaisuus ja intohimo oman osaamisen kehittämiseen ja henkilökohtaiseen kasvuun ovat hänen ydinominaisuuksiaan. Päivi pitää myös matkustamisesta ja monipuolisesta kuntoliikunnasta sekä lukee paljon kirjallisuutta.

Päivi on valmentajana ammattitaitoinen ja erittäin hyvin organisoitunut. Hän kuljettaa asiakkaan kehittymisprosessia taitavasti tilaa antaen. Työskentely Päivin ohjauksessa on tavoitteellista ja tuloksellista, ja yhteistyö hänen kanssaan sujuu mutkattomasti ja helposti.”

Henkilöstöjohtaja, Keskisuuri palvelualan yritys

Miten voimme auttaa sinua?

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä!

Kirjoittamani blogikirjoitukset