Päivi Heikinheimo

Päivin ominta alaa on yritysten menestyksen tukeminen erityisesti terävöittämällä strategiaa vastaamaan tulevaisuuden haasteita. Kulmakiviä ovat kasvu ja kannattavuus, johtamisen monimuotoisuus ja kannustava yrityskulttuuri. Päivillä on laaja kokemus kansainvälisestä yrityselämästä, eri toimialoista ja eri suuruisista yrityksistä. Hän konsultoi, valmentaa ja mentoroi.

Lataa CV
Johdon konsultti ja mentori, KTM

Työkielet: suomi, englanti

Ota yhteyttä
+358 400 503 864
Sähköposti
LinkedIn
Twitter

”Sparraan kasvua!”

Päivi on toiminut pitkään strategisen suunnittelun, vaativien muutoshankkeiden vetäjän ja taloushallinnon rooleissa kansainvälisten yritysten palveluksessa. Hän on toteuttanut kymmenittäin tuloksellisia konsultointiprojekteja useissa maissa. Päivin luoma konsepti The Strategy Six-Pack on ollut merkittävä apu eri kokoisille yrityksille menestyksen rakentamisessa.

Päivi tuo johtajille ideoita ja näkökulmia yrityksen kehittämiseen, esimiehille tukea eri rooliensa sisäistämiseen, ja tiimeille sparrausta ”tekemisen meiningin” aikaansaamiseen. Hän tuo projekteihin selkeyttä, ryhtiä ja tuloksellisuutta. Hän huomioi aina myös inhimillisen puolen työyhteisössä.

Omat kokemukset esimiehen, johtoryhmän jäsenen, asiantuntijan ja mentorin rooleista luovat pohjan monipuoliselle partnerisuhteelle asiakasyritysten kanssa.

Päivistä on suuri apu sinun organisaatioillesi esimerkiksi

  • tuloksellisten muutoshankkeiden suunnittelussa ja toteutuksessa
  • kasvustrategian luomisessa tai olemassa olevan strategian päivittämisessä vastaamaan tulevaisuuden haasteita
  • johtoryhmien tehokkuuden, päätöksenteon ja vuorovaikutuksen parantamisessa
  • yksilöiden tukemisessa mentoroinnin avulla.

”Strategian fasilitointi oli täysi kymppi!”
-Suomalainen keskisuuri teollisuusyritys

Päivi on kirjoittanut kirjan Yrityksestä menestystarina (Suomen Liikekirjat 2014) ja hänellä on oma blogi. Päivi toimii aktiivisesti Pääkaupunkiseudun Yrityskummeissa mentorina ja hallituksen jäsenenä. Hänen harrastuksiinsa kuuluvat golf, lukeminen ja puutarhan hoito.

Asiantuntijan julkaisut

Yrityksestä menestystarina

Innostamista ja kokemuksen hedelmiä yritysten johtamiseen.

Miten voimme auttaa sinua?

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä!

Kirjoittamani blogikirjoitukset