Hanna Poskiparta

Hanna oivalluttaa tunnistamaan itselle, työyhteisölle  ja organisaatiolle merkitykselliset asiat. Hanna  herättelee asiakkaita löytämään rohkeutensa ja  vahvuutensa,  katsomaan asioita uudesta näkökulmasta,  luomaan selkeitä tavoitteita ja tukee löytämään askelmerkit onnistumisen tielle.  

Lataa CV
Työpsykologi, valmentaja, organisaatiokonsultti (FINOD), ratkaisukeskeinen työnohjaaja

Työkielet: suomi

Ota yhteyttä
+358 400 811 693
Sähköposti
LinkedIn

”Muutos on väistämätöntä, sano siis elämälle TAHDON ja levitä siipesi”

Hanna auttaa yrityksiä kehittämään johtamis- ja työhvyinvointikulttuuria. Häneltä saat tukea muutostilanteisiin erityisesti, kun on tarve kirkastaa tavoitetta tai taklata onnistumisen esteitä. Hannan avulla voit vahvistaa olemassa olevia vahvuuksia ja luoda luottamuksen ilmapiirin omaan tiimiisi.  Hannan työotteessa korostuvat asiakaslähtöisyys, valmentava ja arvostava esimiestyö. Omille arvoille omistautuminen, unelmien mukainen toiminta sekä myönteisen energian kasvattaminen ovat tärkeitä ominaisuuksia.  Hannan tavassa ajatella on aina ihminen ytimessä.

Lähetä Hannalle viesti, kun haluat viedä näitä asioita eteenpäin:

  • Kehittää organisaation työhyvinvointikulttuuria
  • Kasvattaa esimiesten ja johtajien valmiuksia johtaa ihmisiä kohti onnistumista. Rakentaa valmentavan johtamisen kulttuuria ja vahvistaa esimiesvalmiuksia etenkin haastavissa johtamistilanteissa
  • Jalostaa työyhteisöä entistä toimivammaksi, tai teillä on tarvetta sovitella ristiriitoja, rakentaa luottamusta ja löytää yhteinen tapa toimia
  • Haluat kehittyä itsensä johtamisessa, omien arvojen tunnistamisessa ja omasta hyvinvoinnista huolehtimisessa

Hanna ammentaa osaamisensa pitkästä kokemuksesta työpsykologina, konsulttina, kehittäjänä ja johtajana. Energiaa ja palautumista Hanna saa lenkkipolulta, jumppauttaneilta, perheestä, luonnosta ja ratsastuksesta.

Hannasta sanottua:

”Valmentajana aidosti kuunteleva, lempeän jämäkkä ja omistautuneesti työskentelevä.  Innostunut ja innostava!”

Miten voimme auttaa sinua?

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä!